Now loading.
Please wait.

menu

802-701-9763

support@envor.com

 

 

WELKOM BIJ “DE AWARD WINNING TATTOO- & PIERCINGSHOP VAN WAALWIJK”

INK MY WHOLE BODY

Ink My Whole Body Waalwijk is een prijswinnende en GGD goedgekeurde tattoo- en piercingshop en tevens een begrip in de wijde omgeving! We zijn een tattoo- en piercingshop waar hygiëne, professionaliteit, gezelligheid, creativiteit en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Bij ons is iedereen welkom!!

Wij weten dat een tattoo een kunstwerk is dat iets zegt over jezelf, over wat je mooi vindt of wat je dierbaar is. Daarom wordt er bij ons altijd de tijd genomen om samen goed te kijken naar wat een passende tattoo voor je is. Je geeft aan wat je wensen zijn en we gaan er bij Ink My Whole Body mee aan de slag, zodat je een unieke tattoo krijgt die precies bij je past.

Ook staan wij wat betreft het piercen klaar voor onze klanten. Hier nemen we dan ook echt de tijd voor. De één vind het spannender dan de ander, daarom bieden wij bij iedereen de juiste behandeling. Voor het zetten van een tattoo en/of piercing werken wij alleen op afspraak.

Ook voor PMU (microblading), threading (epileren met touw), wenkbrauwen verven, wimperextensions, lash lift en verven van de wimpers kan je tegenwoordig in onze shop terecht. Hiervoor kan je contact opnemen met Leonie van By DeDe Beauty of via de shop. Heb je nog verdere vragen, stel ze dan gerust. Groetjes Team IMWB

 
foto_home
Openingstijden Tattoo Shop
Maandag GESLOTEN
Dinsdag 11:00 – 20:00
Woensdag 11:00 – 20:00
Donderdag 11:00 – 20:00
Vrijdag 11:00 – 20:00
Zaterdag 11:00 – 16:00
Zondag GESLOTEN

Openingstijden Piercing Shop

Afspraak maken via: info@inkmywholebodywaalwijk.nl

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag GESLOTEN
Donderdag GESLOTEN
Vrijdag 17:00 – 20:00
Zaterdag 11:00 – 16:00
Zondag GESLOTEN